Å ha sex med lyset på kan være en utfordring for mange. Usikkerhet på egen kropp og at partneren ser for mye, er to av grunnene til dette. Andre derimot elsker å vise seg, og tenner på at partneren ser alt. Men hvordan ha herlig sex i lyset om du er usikker?

 

Sensuelle lys

Dropp det skarpe tak-lyset. Det kan hjelpe på stemningen med dempet belysning, gjerne stearinlys. Det dempede lyset får pupillene til å utvide seg, noe som virker tiltrekkende og erotisk og naken hud vil se mye bedre ut. Dessuten vil dempet belysning skape pirrende skygger på veggen av dampende sex.

 

Vær trygg på deg selv

Tykk eller tynn, liten eller stor spiller ikke så stor rolle, så lenge du er stolt av deg selv og kroppen din, og viser det. Gå rundt naken, ha sex med lyset på, ikke gjem deg bort. Da er det bare å dimme lyset å nyte resten av dagen.

Erotisk lys av deilig olje

Massasjelys med duft gir deilig atmosvære. Lysene finnes i sensuelle dufter som frukt,  rose lavendel og vanilje.Massasjelys gir huden en sensuell glød og setter raskt den rette stemningen…

Tenn lyset og la det brenne i 20 minutter. Hell den lunkede og smeltede massasjeoljen over partneren, bruk den til å gjøre en lidenskapelig massasje enda hetere. Shunga er inspirert av østen og tilbyr produkter som vekker lyst, begjær og lidenskap.
 

 

Skrevet av Maria K. Ebbestad

 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s