Vi nærmer oss påske og det er på tide og finne ut hva du skal fylle påskeegget til kjæresten med. Påsken er sent i år så for å ikke ødelegge prosjektet SK2017, bør man kanskje fylle egget med litt mindre godteri.

 

Egg med mindre godteri og mer godsaker

Kutt godisen og fyll heller opp med andre godsaker som får deg mo i knærne uten å gi dårlig samvittighet. Det deilige med påsken er alle de etterlengtede fridagene som vi bare skal nyte med de vi er glad i. Enten dere starter dagen med vinteraktiviteter på fjellet eller gåtur og bypåske, har dere god tid til masse kos og pirrende lek. Fortell din kjære om noen av de vibrerende overraskelsene som venter i egget, for så og gjemme det. La jakten på egget begynne og gjør deg klar for en heftig påske.

Slik gjør du:

For å hjelpe deg på vei har vi samlet noen favoritter og laget forskjellige spennende påskeegg både til han og henne i forskjellige størrelser for å gi deg litt inspirasjon til hva nettopp DU vil fylle egget med.

Vi har samlet noen favoritter for å gjøre det enkelt for deg:

Dette bør du legge i påskeegget hans!

Dette bør du legge i påskeegget hennes!

Sjelden har det vært så deilig å dele et påskeegg:

 

1 comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s