Husk å ta vare på kjærligheten. Hovedingrediensene er kjærlighet og omtanke for hverandre, og klype kjærlighet.

 

 

Middag
Kanskje litt klisje, men en bedre middag utenom hverdagslige fiskepinner og kjøttkaker kan sette fyr på kvelden. Lag middag sammen og lær dere verdien av samarbeid.

 

Gavedryss
Du trenger ikke diske opp med en diamantring for å vise at du elsker kjæresten. Det fungerer faktiske enda bedre med en gjennomtenkt gave, for eksempel boken hun alltid har hatt lyst til å lese, med en beskjed om at du tar oppvasken resten av uken. Eller gi ham spillet han ønsker seg, mens du lager middag resten av uken.

 

Ikke spar på komplimentene
Slipp deg løs og send noen spennende tekstmeldinger, søte bilder eller en litt frekkere kjærlighetsmail. Fortell hva du liker og hva du vil ha.

 

Se hverandre
Legg fra dere mobiltelefoner (skrus helt av!), slå av TV, Internett, you name it. Det er viktig å bruke mer tid på hverandre i forholdet. Det hjelper ikke å sitte i samme sofa om ingen prater, ser, lytter eller forstår hverandre.

 

 

Tid for ømhet
Gi hverandre små kjærtegn i hverdagen. Legg en hånd på skulderen hans, gi henne en lang klem. Små enkle ting som sier jeg elsker deg uten å bruke ordene muntlig.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s