Halloween er rett rundt hjørnet og i den forstand samler vi opp fem ulike seksuelle fetisher som like gjerne kunne vært noe du fant i en ekte skrekkfilm.

 

Coulrophilia

Du vet det «klovneproblemet» som har vært omtalt i media i høst? Hvor folk kler seg ut som skumle klovner for å skremme folk på gaten? Vel, noen tenner faktisk seksuelt på disse klovnene! Coulrophilia er når man blir opphisset på en seksuell måte av klovner, mimere og narrer.

 

Spectrophilia

Tror du på spøkelser? Den eldste fetishen som er kjent for oss er Spectrophilia. Har du denne så blir du skikkelig tent av spøkelser, ånder og annen overnaturlig aktivitet. Bø!

 

Necroanimatophilia

Du har kanskje hørt om nekrofili, hvor mennesker blir seksuelt opphisset og ønsker seksuell omgang med lik? Men necroanimatophilia derimot, er for de som tar det et steg lenger. De ønsker nemlig seksuell omgang med lik…som har gjenoppstått! (Les: Zombie)

 

Hybristophilia

Syns du Christian Bale i American Psycho er uforklarlig tiltrekkende med all galskapen sin? Eller damer som gjør som vi vil og bryter alle regler? Da kan det hende du har fetishen hybristophilia. Da blir du opphisset av kriminelle mennesker, enten de har stjålet noe, drept noen…eller fått en parkeringsbot. Kanskje det ligger noe i dette å like «bad boys»?

 

Taratophilia

Fetishen for de som føler seksuell tiltrekning av deformerte eller monsterliknende mennesker. Mens du er redd for monstre under senga di, ønsker en med taratophilia at monstrene skal komme på besøk i sengen.

 

blodig_oks_1

Kilde: Lovehoney

Skrevet av: Tiril Sundkjer

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s