I dag markeres dagen for seksuell helse. Målet er å styrke det psykiske, mentale og sosiale forholdet til seksualitet samt respekt for forskjellige former for seksualitet.  I tillegg er fokuset rettet mot seksualundervisning og sikker sex, samt hvordan man håndterer graviditet som ikke er planlagt og seksuelt overførbare sykdommer.

Ønsket er derfor at folk skal ha en positiv og respektfull holdning til sex, seksualitet og seksuelle legninger.

Kondomeriet jobber hele tiden med å dele kunnskap med våre kunder og skriver eller prater om de temaene du måtte ønske. Om det er noe du savner, eller noe du ønsker å lese mer om, blir vi veldig glad om du forteller det til oss. Bruk kommentarfeltet, send melding på vår innboks på facebook eller send en mail til facebook@kondomeriet.no.

blikkontakt_par_i_seng_1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s