Sommeren står på trappen og dagene blir bare varmere og varmere. Finn fram teltet og planlegg en het kveld i marka sammen med din kjære!

 

Kom deg ut!
Naturen kaller! Ta med dere et telt, to soveposer (en til å ligge på og en til å ha over dere), myggmiddel og ferdig stekte pannekaker. Det er faktisk alt dere trenger for en idyllisk utendørs og veldig romantisk kveld. Glem alle teltturer på skolen og skogsturer med foreldre. Dette her er skikkelig telttur og jeg belønningen er deilig, hemningsløs sex.

 

Dere trenger ikke reise langt, rett utenfor de fleste av norges byer ligger det milevis med skog, og i nærheten av bilveier sånn at man ikke trenger å pakke så mye, eller gå særlig langt. Finn dere et allright sted, gjerne ved et vann eller et romantisk liten fossefall og sett opp teltet.

 

Frihet
Nå er det bare dere, ingen telefoner, ingen biler og viktigst av alt ingen masete kompiser, venninner eller barn. Ingen som hører dere når dere stønner høylytt av nytelse!

 

Vi har leketøyet til enhver anledning: et praktisk glidemiddel i en liten reiseflaske, blindfold er både spennende om kvelden og praktisk om morgenen, og vår bestselgende RO-80 klitorisvibrator trives godt i skogen og passer perfekt i toalettmappen. Intimservietter er også et must når dere er langt fra dusjen hjemme.

 

Værvarselet
Med våren kommer ofte varierende værforhold, men det er ingen grunn for å holde dere innendørs!

Sol og pent vær med en liten bris: sol dere ved vannet og gi hverandre hete kyss, mens dere mister plagg etter plagg.

Overskyet: finn et bjørketre og ta henne bakfra oppetter treet.

Regn: ligg i teltet og hør det tromme på taket. Nå har dere massevis av tid til både et hett forspill og lang, deilig elskov.

 

telttur_1

 

1 comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s