Vi ønsker å gi deg en god start på det nye året, og ikke minst fortsette å inspirere deg gjennom hele 2016. Vårt nyttårsforsett er å gi deg de beste tipsene, tilbudene og nyhetene for at du skal kunne nyte enda bedre sex. Vi har det du trenger uansett mål, nyttforsetter og håp for det nye året. Husk å melde deg på Kondomeriets nyhetsbrev så får du siste nytt helt først, samt eksklusive tilbud og rykende fersk inspirasjon.

Nytt år gir mulighet for en ny, frisk start. Vi har tatt en tilbakeblikk på året som har gått, og funnet fram våre absolutte bestselgere. Disse er med oss også i 2016, så hvorfor ikke sikre deg det aller beste utgangspunktet med disse kundefavorittene?

 

Bestselgende leketøy

Bestselgere kvinner

Bestselgere menn

 

Klikk deg inn på bildene og sikre deg bestselgerne om du ikke allerede har de i skuffen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s