De verdenskjente heavy metal-legendene i britiske Motörhead har rettet sin oppmerksomhet mot din personlige nytelse, og har laget sin egen kolleksjon med sexleketøy. Produktrekken består av fire ulike sexleketøy: Kraftige, klassiske vibratorer og bullets, alle med ekslusivt design. Hver vibrator gjenspeiler bandets rock & roll- livsstil perfekt. Gjør deg klar for en opplevelse som matcher en heftig konsert med bandet, og nyt deilige orgasmer man kan forvente av «the loudest band on Earth». To av vibratorene har fått navn etter albumet «Overkill», og de to bulletene etter albumet «Ace of Spades». Vibratorene er dekorert med logo og de velkjente dødninshodene. Et must for alle fans, men også for de som liker sexleketøy som matcher harde musikktoner!

 

Vinn konsertbilletter!

Bandet gjester Oslo Spektrum 3. desember, og vi har gleden av å dele ut to billetter til en heldig vinner som får ta med en venn eller en venninne på konsert. Alt du trenger å gjøre er å forteller oss hvorfor nettopp du bør vinne, hvem du vil ha med deg og hvilke av MOTÖRHEAD-produktene du kunne tenke deg. Bruk kommentarfeltet på vår Facebookside, kommentarfeltet under denne bloggposten eller send oss mail på konkurranse@kondomeriet.no. (Transport til og fra konserten må du selv stå for)
116433_motorhead-overkill-10-func-bullet-silver_5

116434_motorhead_ace_of_spades_bullet_black_2 116436_motorhead-ace-of-spades-vibrator-black_5

116435_motorhead-overkill-silver-vibrator_6

6 comments

 1. jeg hadde tatt med meg en god venn av meg og han rett og slett elsker bandet så jeg vil vinne for å overraske han og til produkt så Motörhead Ace klassisk vibrator sort 🙂

 2. Hei ❤
  For det første har jeg alltid likt Kondomeriet, både som butikk og her på FB (y)
  For det andre så gleder jeg meg til å prøve den nye dildoen på min kjæreste ❤
  Vi har kjent hverandre fra før, men har bare vært kjærester i ca en mnd 😀
  Hun har det ikke så greit nå om dagen, så jeg vil så veldig gjerne overraske henne med en Motorhead konsert 🙂
  Det hadde vært helt fantastisk ❤ ❤

  Ønsker meg dildo nr 3 (den største sorte) (y)

  Mvh Tor-Erik

 3. JEG fortjener å vinne fordi jeg har fulgt dette bandet fra jeg var 3-4 år gammel, men aldri hatt mulighet til å oppleve de. Jeg vil ta med meg min beste venninne, som jeg absolutt også har hatt gleden av å kunnet dele deilig musikk sammen med i mange mange år. Ekte musikk (på flere måter) kan aldri påskjønnes nok.
  Skulle jeg vinne ville jeg helt klart valgt den vakre Overkill-vibratoren.

  1. Jeg vil veldig gjerne dra med min beste venninne (som er nesten like stor fan som meg 😊). Ønsker meg Motorhead ace klassisk vibrator 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s