Å barbere kjønnsorganet, eller å la kjæresten din gjøre det, er en spennende start på en herlig, erotisk kveld. Begynn kvelden sammen i dusjen med barbersaker og skummende såpe. Det setter i gang fantasien og er et spennende forspill i seg selv. Her har du noen forskjellige måter å gå fram på.

Spør partneren din
Det beste er kanskje å spørre partneren din direkte, om ikke dere skal prøve intimbarbering. God sex er myntet på god kommunikasjon dere imellom, det er viktig og riktig å diskutere ting istedenfor å bare gjøre det. Det verste som kan skje er at du får et nei. Om du syns det er litt skummelt å spørre kan du jo begynne såpe inn partneren for å sette den rette stemningen. Fortell hvor sexy du syns vedkommende er og hvor tent du er. Når du vasker på de mest intime stedene spør du om du kan få prøve noe, og vips så er sveisen kort.

 

La partneren din barbere deg først
En annen god måte å gå fram på, er å la partneren din barbere deg først. Det vil kanskje åpne for at du får barbere partneren din etterpå. Bruk litt Unirens etterbarbering for å unngå røde nupper. Den desinfiserer underlivet og lukter lett av sitrus. Du kjenner deg ren etter påførsel, og dette er helt klart det beste alternativet på markedet. Kos dere og nyt hverandres nybarberte underliv.

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s