Ja, du leste riktig. I går offentliggjorde forfatteren E.L James at hun har skrevet en ny bok i Fifty Shafdes of Grey-serien. Denne gangen skal vi få historien gjennom øyene til Christian Grey. Boken lanseres med 18. juni som forøvrig også er Mr. Grey sin bursdag.

– Christian er en kompleks karakter, og leserne har alltid blitt fascinert av hans begjær og motivasjon, samt hans brokete fortid. Og som alle som har vært i et forhold vet, er det alltid to sider av en sak, skriver James på hjemmesiden sin.

Den populære bokserien har solgt over 100 millioner eksemplarer og da filmen til den første boken hadde premiere i februar i år hadde kinoer over hele landet forhåndsolgt billetter som aldri før.

Forfatteren hadde også laget en egen leketøysserie som selges her på Kondomeriet. Serien har i likhet med bøkene vært meget populær, men da filmen kom satte vi salgsrekord og økte salget av Fifty Shades-varer med over 200 prosent.

Nå gleder vi oss veldig til å lese den sensuelle historien fra Mr. Grey sitt perspektiv, og regner med det er flere som gjør det samme!

FullSizeRender

2 comments

    1. Hei hei! Den kommer på engelsk den 18. Den norske versjonen kommer ikke før om noen mnd. Vi får inn begge, så vi holder deg oppdatert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s