Aids
Aids-dagen, er i dag, 1. desember, og er avsatt for å rette oppmerksomhet mot Aids- og HIV-epidemiens spredning. Aids har tatt livet av mer enn 25 millioner mennesker, og mellom 40 og 45 millioner mennesker lever med HIV-smitte. Hiv er dermed en av de verste helsekatastrofer i menneskehetens historie. På tross av at det i dag finnes effektiv antiretroviral behandling som forhindrer at hiv kan fremkalle sykdom, har fortsatt de fleste hivsmittede i fattige land ikke tilgang til livreddende behandling. Fortsatt dør anslagsvis 6000 av aids hver dag, og 15 000 nye smittes.

 

Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Vis ansvar
Som markedsleder syns vi det er viktig å vise ansvar ved å bidra til å sette fokus på denne dagen, da folk ikke er flinke nok til å beskytte seg. En undersøkelse utført ved Miriam sykehus i California viser at de fleste unge dropper kondom under påvirkning av alkohol. Ungdom i alderen 15-24 står for mer enn halvparten av nye HIV-tilfeller i USA, og å bruke kondom er den beste måten å beskytte seg mot viruset på.

 

 
I 2012 ble det registrert 242 nye tilfeller av HIV-smitte i Norge. 142 av disse var heteroseksuelle. 11 av disse ble smittet via sprøytebruk. Det vil si at mangel på bruk av kondom er hovedgrunnen til at de fleste blir smittet. For å markere dette og sette fokus på et viktig tema gir vi derfor bort kondomer med en rabattkupong som gir deg 30 % avslag neste gang du handler hos Kondomeriet. Alle som ønsker dette må sende adresse til konkurranse@kondomeriet.no I tillegg deler vi ut kondomer med rabattkuponger i alle våre butikker på mandag. (Gjelder så langt lageret rekker)

 

 

 

Julegavetips til noen du bryr deg om!
I tillegg har vi i dag halv pris på våre populære Smiley kondomer. Kjøp en kalendergave, julegave eller julebordgave til noen du bryr deg om. Tantebarn, barn, venner og kjente blir alle glad når du viser at du bryr deg om at de skal holde seg friske.
Don’t be a fool, wrap your tool!

114024_Smiley_løsevekt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s