845628083932_a

 

Dersom du ikke har fått med deg disse fantastiske møblene, er det på tide. Med høsten kommer mørke og kalde kvelder som innbyr til innekos, og da er disse det perfekte tilbehøret! Hun får brukt sin sans for interiør, og han får, vel, et herlig møbel.

 

Vidunderputene vil hjelpe deg til å piffe opp enhver sexstilling – og gjøre den mer behagelig for dere begge. Putene gir god støtte og tåler vekt uten å gi etter. I tillegg har de avtakbart trekk som tåler maskinvask på 40 grader. Nå er det altså slutt på å søle til hode- og sofaputer fordi dere ønsker ekstra støtte.

 

Noen stillinger krever rett og slett et løft under rompa, eller noe å lene seg mot. Med en Liberator-pute får du alt i ett. I tillegg er dette et diskré møbel du trygt kan ha stående i alle rom. De kan også brukes til andre aktiviteter. Hva med å finne den perfekte lese-stillingen på en Liberator-pute og kose deg med en god bok? Eller sette dere sammen og se en pornofilm som kan få opp temperaturen? Bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke Liberator til.

 

Finn din favoritt her!

 

845628083932_c

Skrevet av Birgitte Brøtmet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s