Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Den bestselgende, erotiske Fifty Shades triologien har kanskje gjort mer enn bare å krydre lesernes kjærlighetsliv. Brannmennene i London mener at det kan ha en sammenheng økningen i antall nødsamtaler fra folk som har satt seg fast i alle mulige situasjon, ofte hvor håndjern er med i bildet.

 

 
De verdensomspennende Fifty Shades of Grey-bøkene hvor man følger kjærlighetsforholdet mellom en ung, uskyldig student og en styrtrik milliardær. Fenomenet får også honnør for å ha gitt økning i salget av erotiske leketøy, damer som strømmer til datingsider på nettet og brennende lidenskap til seksuell dominasjon.

 

 
Men hypen har ikke overraskende også en bakdel. De siste tre årene har brannvesenet i London blitt kalt ut 79 ganger til ulykker som har involvert bruk av håndjern. En brannmann melder om at han ikke vet om det har en direkte forbindelse, men han kan se en klar økning i antall ulykker som involverer folk fanget i håndjern. Og det er det Londons skattebetalere som må ta regningen.

 

 
Så hvis du en dag benytter håndjern du også, vær lur og hold nøklene i trygg nærhet. Dessuten har Kondomeriet trygge håndjern med sikkerhetslås, hvis du skulle være uheldig med nøklene.

 

Fifty Shades of Grey Collection

 

Kilde: Edition.cnn.com

 

1 comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s