Couple lounging on bed

 

Helt vanlige medisiner kan påvirke sexlivet i større grad enn mange tror, og føler selv. Se om du tar noen av dem.

 

Ta for eksempel P-pillen
P-piller er kjent for å kunne sette ned sexlysten hennes som en av bivirkningene. Det finnes flere typer P-piller med forskjellige typer hormoner og forskjellige hormonnivåer, men og de inneholder også forskjellige hjelpestoffer som man reagerer forskjellig på.

Om du mangler sexlyst kan det være lurt å prøve å bytte P-pillemerke, eller prøve en annen prevensjon med mindre hormoner som p-plaster, p-ring, p-stav eller hormonspiral. Enkelte er også helt uten hormoner som kobberspiral, pessar og kondom.

 

Allergi?
Svært mange har i dag fått diagnosen allergi og fått allergipiller som løser dette problemet. Allergipiller inneholder Anti-histaminer som skal holde allergiske reaksjoner i sjakk, men disse Anti-histaminene vil også ødelegge mastesellene som produserer histaminer. Jo mer histaminer hun produserer, jo bedre er det for orgasmen hennes! Men til gjengjeld kan for mye histaminer kunne forårsake for tidlig utløsning for mannen.

 

Lykkepiller og betennelsesdempende medisiner
Disse fungerer også som både lystdempende og orgasmehemmende, for begge kjønn.

 

Kilder: klikk.no og vg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s