«Etter at jeg og samboeren sluttet å ta p-pillene, var skepsisen til kondomer stor. Enda hadde jeg ikke funnet et kondom som var enkel å ta på samt at den var behagelig å bruke. Derfor håpet jeg sterkt at denne typen skulle være bedre.

 

Da jeg åpnet pakningen, ble jeg overrasket over hvor liten den så ut. Jeg så for meg at et trangt kondom ville være vanskelig å få på. Det var den ikke! Jeg stusset og over hvor tynn gummien var, kom den til å sprekke?

 

Når kondomet satt på, føltes det faktisk ikke som om jeg hadde på noe i det hele tatt! Produktet svarer til alle forventninger og vel så det! Så bra, at jeg måtte utforske nærmere: Dagen etterpå forsøkte jeg et par minutter uten kondom, for deretter å ta den på. Trodde aldri jeg kom til å si dette… Men det er faktisk nesten ingen forskjell. Dette var BRA!»

– Steinar (32)

 

RFSU True Feeling

 

Kjøp RFSU True Feeling ved å klikke her

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s