Bilde: Colourbox

 

Historie

Den Internasjonale Orgasmedagen, dagen som hyller sex, er skapt og promotert av den biseksuelle sexaktivisten Alexander Hirka. At feiringen ble lagt til den 8. august hvert år, kommer av at det ikke er noen spesielle merkedager fra før rundt den tiden på sommeren. I tillegg ville Alexander gi partneren sin Laurie en bursdags presang. Så valget falt på 8. august, Lauries bursdag.

 

Slik bør den feires

Det finnes bare en riktig måte å feire orgasmedagen, nemlig med orgasme. Orgasmedagen brer seg over hele verden og meningen med dagen er at alle burde gå sammen og feire orgasmen. Alene, i parforhold, eller i grupper, uavhengig av om du er heterofil, biseksuell eller homofil.

 

Vi har samlet orgasmefavoritter for deg slik at du enkelt finner frem til gode produkter.

Husk at Kondomeriet har orgasmegaranti på alle vibrerende leketøy, så dette blir en storstilt feiring, og med feiring følger det selvsagt gaver. Som en gave fra oss i Kondomeriet gir vi i dag orgasmekrem til alle som handler i nettbutikken. Med det ønsker vi deg en deilig feiring!

 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s