Da er det duket for ukens produkttest, her på bloggen. La deg inspirere…

 

Dette er mitt første kjøp innenfor «vagina på boks» og jeg er svært fornøyd!

 

«Fleshlight STU(Stamina Traning Unit) er utrolig i bruk. Jeg tror ikke det finnes noe annet på markedet nå som greier å simulere en ekte vagina slik som fleshlight gjør. Det sies at greier du 10 min med denne, så greier du 10 min med ekte vare. Du må huske å bruke riktig glidemiddel til produktet, eller så blir den ødelagt!

 

Jeg har hatt min nå i vel over et år, og den ser like fin ut både utvendig som innvendig, og det skal nevnes at den er godt brukt også. Materiale den er laget av føles veldig bra og utseende på produktet er et stort pluss.

 

Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste, et must for en hver mann.

 

Det finnes mange varianter av fleshlight, ta en tur innom hjemmesiden deres, så ser du mer!»

 

– Walkie

 

Fleshlight Training Vagina

 

Hvis du vil oppleve Fleshlight Training Vagina, så kan du kjøpe den her

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s