«Med Stubby har jeg fått min første g-punktorgasme»

 

«Alle burde eie en stubby

Jeg kjøpte meg stubby g-punktvibrator for en måneds tid siden, og prøvde den allerede samme kveld. Det første som slo meg når jeg åpnet pakken, var den fantastiske konsistensen på stubby – mykt silikonmateriale. Stubby har for meg en perfekt lengde og tykkelse, og her ser man virkelig at det ikke er lengden som teller!

 

Med stubby har jeg fått min første g-punktsorgasme, noe jeg ikke har klart i løpet av mine 10 år som seksuelt aktiv. Med rillene nedenfor skaftet passer stubby på at du får klitorisstimulering, samtidig som g-punktet stimuleres. Selve skaftet og tuppen passer også perfekt til klitorisstimulering, om du foretrekker det.

 

Med 7 hastighetsnivåer og 3 pulseringsrytmer, i tillegg til en helt genial turboknapp, går man neppe lei stubby med det første. Her finnes noe for de fleste! Lydnivået er heller ikke ille. Den er langt fra like høylytt som mine billigere leketøy. Den har en nøytral lukt, og kommer i mange fine farger.

 

Alle jenter burde ha en stubby i nattbordskuffen!» 

– tito

vibrator
Stubby g-punktvibrator

 

Kjøp Stubby g-punktvibrator her

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s