Bilde: Colourbox

 

Nei, nå skal du høre… Altså, det finnes nok ingen mirakelkur, uansett hvor deilig tanken er. Noen ganger er nettopp denne kuren den mest ønskelige på ønskelista over alle ønskelister. Men, vi kan jo alltids prøve?

 

Ikke sikkert det funker for alle, men er morsomt for det.

 

• Det kan være en ide å oppsøke han…

 

• Smil (uten snusleppe og røykeånde).

 

• Å være hyggelig er aldri en ulempe. Ikke spill den sure jenta med steinansikt som biter negler bakerst i klasserommet.

 

• Tren! Bruk energi for å få energi. Energi kan påvirke. Trening gir deg endorfiner, endorfiner er som kroppens eget morfin og alt dette, kort fortalt – gir deg bedre selvfølelse. Det er sexy med god selvfølelse.

 

• Vær bevisst på ord og handlinger. Kanskje er personen du dater er en «ordnerd»? Unngå for all del orddeling. Ikke skriv «ananas ringer» eller «kjøtt kaker». For ordnerder er dette turn-off!

 

• Selv om «alle» på skolen snakker om Paradise Hotell og drikkevaner, trenger ikke du gjøre det – kun for å gli inn i mengden. Da skiller du deg i iallfall ikke ut.

 

• Finn ut hva han liker og imponer han med det på skolen. Liker han World of Warcraft? Lær deg litt om spillet da vel. (Akkurat nå kom ikke jeg på noe konkrete eksempler fra spillet som du kan snakke om… Typa mi liker riktignok spillet, men jeg brukte heldigvis musikk som en felles samtalebasis. Så dersom musikk er mulig, kjør på…)

 

• Vi liker oppmerksomhet, selv om janteloven henger over oss. Vær engasjert i han og få han til å føle seg spesiell og morsom å være rundt. Den følelsen er god og han kan komme til å oppsøke den mer og mer. Vi vi alle være rundt mennesker som får oss til å føle oss bra.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s