Noe av det viktigste jeg har lært hittil, er å akseptere ting slik de er.

 

Sex er så mangt. Sex oppfattes ulikt. Folk tenner forskjellig. Kvinner og menn tenner forskjellig. Folk har fetisjer, sexfantasier og frekke tanker. Og det er helt greit.

 

Hjelpemidler for bedre sex

Jeg har i livet generelt, fått inntrykk av at kvinner lettere tyr til sexhjelpemidler uten «å føle på det». For menn, oppfatter jeg mer usikkerhet. Som om det er flauere for menn å ha ereksjonsvansker, enn for kvinner som for eksempel ikke klarer å bli våte nok, slik at samleie skal føles behagelig. Dermed sitter det kanskje lenger inne for gutter å ty til hjelpemidler enn jenter. Kanskje de er usikre på hvordan det vil oppfattes av «andre».

 

Hvorfor det er slik, er jeg usikker på. Men at det er slik, syntes jeg er synd. De fleste ønsker jo et godt sexliv. Dersom man kan bruke hjelpemidler for å bedre sexlivet, finnes det vel ingenting bedre enn det?

 

Og jenter, det er ikke noe rarere at en gutt har ereksjonsproblemer, enn at nettopp du kanskje sliter med å bli kåt eller våt! Same thing… Så hvorfor har disse «utfordringene» så mye mer å si for menn enn for kvinner da? Her må vi kanskje selv ta noe av skylden?

 

Kondomeriet har hjelpemidler

 

Tørr å spørre om hjelp og utforsk dine muligheter. Hvem vet, kanskje du får deg en hyggelig overraskelse…

 

Vi har sexeksperter og sexologer som svarer på spørsmål, i tillegg til et stort utvalg av sexleketøy og produkter som kan bidra til et herlig sexliv. Alt fra glidemidler, massasjeoljer, ereksjonsringer i ulik form og størrelse  og potensmiddel, til innholdsrike bøker.

 

Du får og kjøpt inspirasjonsfilmer som kan guide deg, enten det er snakk om onani eller sex med partneren.

 

Så… Ønsker dere en strålende helg og riktig god sex, folkens 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s