Lørdag 12. mai er det Holmenkollstafetten i Oslo, og Kondomeriet er selvsagt sporty og har meldt seg på. Vi stiller til start i bedriftsklassen blandet lag med flest jenter. I fjor var det over 2000 lag som deltok og vi i Kondomeriet syns det er spennende med en utfordring og ikke mins – krydder i hverdagen. Vi skal selvsagt også krydre hverdagen til tilskuerne og  siste etappe løpes av Kondomeriets egen maskot. Så møt opp på Bislett og så ser du vår sporty kondom løpe over målstreken!

Bilde: Colourbox

 

Frem til neste lørdag blir det derfor mye fokus på trening, men det er ikke dermed sagt at vi skal ta fokus bort fra sex. Snarere tvert imot, trening og sex henger tettere sammen enn du tror. Så følg oss på bloggen i dagene fremover mot vår oppkjøring til Holmenkollstafetten 2012.

 

Se etter denne kondomen under Holmenkollstafetten!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s