Studier viser at kvinnens seksuelle lyst når sitt høydepunkt på våren. Kvinnen gjør som svalbardrypa der seksuell interesse går i takt med lyset.

 

Hanrypa derimot, «prøver» seg ikke før hunnen har skiftet drakt. Det morsomme er at menn reagerer på samme måte… De har størst seksuell lyst i august. Undersøkelsen ble gjort i nordlige fylker.  På grunn av været, «skifter» ikke kvinnen drakt før i august. Dette kan indikere på at lysten til menn øker når de fysisk ser mer av kvinnen.

 

Kvinnen på den andre siden, blir påvirket av sollyset som skiller ut ulike hormoner som for eksempel endorfiner.  Endorfiner kan knyttes til forelskelsesfølelsen, der dopamin utskilles. Dopamin fungerer slik at den påvirker lystsenteret i hjernen.

 

Det er kanskje litt uheldig at vi ikke når toppen på likt. Man vil jo gjerne at partneren skal være like lysten som en selv. Vi kan i iallfall berolige dere med en ting: Menn og kvinner når bunnpunktet på likt. Begge kjønn har minst seksuell lyst i desember.

 

Heldigvis har kondomeriet sexleketøy året rundt, slik at den seksuelle frustrasjonen ikke overtar. Her kan man kose seg med og uten partner!

 

Les mer om undersøkelsen her!

Bilde: Colourbox

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s