Da er vinneren av det store påskeegget trukket. Det var enormt høy respons på konkurransen så det er helt tydelig at det er mange av dere som ønsket dere et skikkelig spennende påskeegg. Husk derfor å kjøpe inn en pirrende gave hvis du skal lage påskeegg til en som betyr litt ekstra.

 

Vi hadde gjemt et gullegg (passende nok) på Silk trådløst egg. Det er nærmere 1000 stykker som har sendt inn riktig svar, og den heldige vinneren får et påskeegg fylt med gaver fra Kondomeriet til en verdi av 1700,-

 

 

Vinneren:

 

Monica fra Rong – Gratulerer!

 

 

Dette egget er på vei til Monica! Gratulerer!

 

Vi vil også takk for alle de superhyggelige påskehilsenene dere har sendt oss. Husk å følge med på bloggen for flere pirrende konkurranser, og send oss gjerne tips til hva slags konkurranser dere ønsker.

 

God påske ønskes fra alle oss i Kondomeriet!

 

Maria K. Ebbestad

1 comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s