Kondomet som matcher vesken er her!

Det kjente luksus merket Louis Vuitton har nå fått sitt eget eksklusive kondom. Kondomet har en rimelig «stiv» pris på hele $68 eller ca. 390 kroner, og er designet av Irakli Kiziria som ikke jobber for Louis Vuitton, men har designet kondomet som en del av LV’s jobb i forbindelse med The Foundation for AIDA Research.

 

Hvor mye er et Louis Vuitton kondom verdt?

Tror du folk kommet til å kjøpe et så dyrt kondom?

 

7 comments

  1. «Stiv pris».. tja, tror nok damene gir blanke i hva det koster for kondomene, så lenge «akten» er bra. Stiv pris på en stiv stakes innburing.. Ja, det kostar å vørrø kar!

    Men, ettersom hva jeg kan se, så er vel denne kondomen kun for godt utrusta menn og ikke for oss som har bare noe hengende uten nytte.

  2. Haha, morsomt. Her viser motebransjen selv at man betaler masse for meket og litt for selve produktet. Kanksje folk får øynen opp å ser at det kanskje er bedre å spandere på seg en «normal» veske og heller hjelpe sin neste med pengene man sparer… Mange er så egoistiske å matrealistiske så jeg blir kvalm…

  3. Tror lett på at folk kommer til og kjøpe kondomet. Om ikke annet bare for humoren i det og kjærlighet for motehuset. Igår så jeg noen la ut en Louis Vuitton Sjokolade på Finn.no til 1500 kroner.
    For 1500 kroner kan man heller kjøpe noe som varer. Men det blir sikkert et flott samleobjekt – og jeg tviler på at noen tar seg råd til og bruke det.. Vel, ingen av oss vanlige «dødelige» ihvertfall… Heller skulle jeg gjerne kjøpt meg en ny vibrator, men har ikke råd til noen av delene. Men fine ting er der for å drømme om, er de ikke..? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s