I dag er det tid for litt røff sex. Overrask henne med styrken i ditt begjær. Vær fysisk dominerende i en røff omgang der DU kontrollerer situasjonen. Dette kan være like opphissende som en time med het elskov. Hus å forsikre deg om at hun er med på det, så ikke du skaper dårlig stemning.

 

Om dette er første gangen kan det være et tips å prøve pirrende bondage. Kondomeriet har en rekke forskjellige sett som piffer opp. Alt fra søte uskyldige bindeleker til de litt røffere. Finn ut hva som passer for dere, å ha røff torsdagssex som piffer opp før helgen.

 

Se Kondomeriets sexy bindeleker her!

 

Pirrende bondage kr 99,-

 

Maria K. Ebbestad

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s