Skal du på date i helgen? Da kan det være lurt å ta med seg et par råd.

 

Den første daten kan være en pinlig affære om du ikke klarer å være deg selv… Her er noen tips til hvordan du gjør den første daten til den beste.

 

Hva er vel mer pinlig enn å gå tom for ting å si til hverandre? I følge datingnettstedet Q500 bør dere tilbringe den første daten et sted der dere kan flytte fokuset vekk fra hverandre av og til. En fotballkamp eller en kunstutstilling er begge gode tips, men sørg også for at dere får litt tid til å bli kjent med hverandre.

 

Vær deg selv
Det nytter ikke å prøve å imponere den andre hvis du ikke er komfortabel. Vi blir alle tiltrukket av mennesker som er avslappet, lykkelige og som ser ut som om de trives. Vær deg selv. Ikke lat som om du er en annen enn du er. Prøv å være den personen du ser etter og utstrål det du søker i en annen.

 

Bruk kroppsspråket
De alle fleste er spente og usikre i starten, men du kan oppdage mye ved å følge med på hva den andre sier med kroppen. Det vil oftest synes om den andre er interessert eller ikke. Og husk; det er ikke noe i veien med å gi et lite hint om at du ønsker å treffe den andre igjen, og la ham eller henne ta det derfra.

 

God helg!

Bilde: Colourbox

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s