Rollespill og kostymer er noe som mange tenner på, mens andre igjen bryter ut i latter når de ser hverandre i utstyret. Begge deler kan være befriende og lekent. Det er uansett verdt et forsøk å eksperimentere litt.

Rollespill er perfekt om man vil piffe opp sexlivet og krydre hverdagen. Bruk for eksempel rollespill når man har gått tom for stillinger eller rett og slett bare vil krydre hverdagen litt.

 

Bilde: Colourbox

 

Bestemmer selv

Man velger selv hvor langt man vil gå inn i rollen. For noen holder det å kle seg ut og fortsatt være seg selv, mens andre foretrekker å gjøre et lite rollespill og gå helt inn i rollen som for eksempel sykepleier, politi eller doktor alt etter hvilken rolle dere har valgt.

 

Denne sexy flyvertinnekostymen er en av nyhetene hos Kondomeriet!

 

Nye kostymer!

Kondomeriet har nå fått inn splitter nye kostymer, så da er det bare å leve ut fantasiene sine. Husk at man også enkelt kan bruke noe man har hjemme. For gutter er det spesielt populært ned en slitt og skitten olabukse og deilig innsmurt overkropp. Eller kanskje du er håndverker og har et arbeidsantrekk liggende. Var det her noen trengte en hjelpende hånd?

 

Kondomeriets skolepikekostyme er veldig populær!

 

Se alle Kondomeriets kostymer her!

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s