Nå kan du vinne 1 års forbruk av Maskulan kondomer her på Kondomeriets blogg sponset av Maskulan. Fortell oss om ditt flaueste ferieminne, enten du har mistet håndkle på stranden eller blitt tatt på fersken under utendørssex.

 

Her er en av flausene som konkurrerer om å vinne 1 års forbruk av kondomer:
Mitt flaueste ferieminne skjedde i fjor sommer. Jeg og mannen min var på besøk hos noen i familien min, vi var som vanlig veldig forelsket og VELDIG kåte. Siden jeg ikke gikk på prevensjon da så måtte vi bruke kondomer, og vi brukte MANGE. Et par dager før vi skulle dra hjem tok vi ut søpla med alle kondomene i. Morgenen etter skulle vi gå en tur og når vi gikk forbi søppelkassa lå det strødd med brukte kondomer rundt søppelkassen!!! Noe sååå flaut!

Søppelkasselokket hadde blåst opp på natten, og fuglene hadde vært der og dratt ut alle de brukte kondomene, så det lå sikkert 15-20 kondomer stredd rundt der! Jeg og mannen min måtte bare plukke det opp og det rett foran familien min… haha… Samme morgen hadde søpla blitt hentet, så søppelmennene hadde nok og fått seg en god latter. Herregud altså. Men det er jo bare gøy nå, men såååååå flaut der og da!
Vil du også delta i konkurransen?
Send svar, alder og adresse til konkurranse@kondomeriet.no
Vi trekker ut 10 vinnere som får et års forbruk av Maskulan kondomer. Og kanskje er du heldig og får din historie publisert på bloggen. (anonymt) Vinneren blir trukket mandag 27.juni 2011.
Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s