En undersøkelse utført av amerikanske People StyleWatch viser at hele 50 prosent av kvinner foretrekker salg på jeans fremfor sex. Er det ikke viktigere med god sex enn klær? Vel, det kan da i alle fall enkelt gjøres noe med allerede i dag.

 

I dag bør du ha sex

Onsdag skal ifølge gårsdagens VG være den beste dagen å ha sex, så hva da vet du hva du har å gjøre i dag. Dropp shoppingen på vei hjem i dag, og om du ikke klarer å motstå så kjøp noe dere begge vil få nytte av. Gjør dagen ekstra spesiell for din utkårede slik at onsdag blir den heteste dagen i uken. Kjøp med en deilig massasjeolje, sexy undertøy eller sensuell mat.

 

Hva syns du er viktigst, salg på klær eller sex?

 

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s