Tipp, topp, tommel opp?

Sommeren er fylt av strandglade mennesker som sprader i vannkanten iført årets bademote. Men ikke alle bryr seg og bademoten.

 

En dansk undersøkelse viser at hele 33 prosent av de spurte kvinnene foretrakk å droppe bikini overdelen om sommeren. Hva mener du? Bør jentene overlate noe til fantasien eller droppe bikinien og heller la brystene strutte i sola?

15 comments

  1. Damer skal dekke til puppene. Dropp toppen når du ligger på magen, ikke på ryggen. Dra på nudist strand hvis man skal dingle dem overalt. Det er også ubehagelig for oss jenter å glo på pupper som er overalt.

  2. Det er jo det mest naturlige i verden sole seg toppløs, klarer ikke å se problemet. de som vil kan gjøre det og de som ikke vil lar det være, ikke værre enn det.

  3. Maw.. Den kommentaren er virkelig det dummeste jeg har hørt. Gutter er besatt av pupper, og kommer alltid til å være det, uansett hvor mange de ser. Nei til toppløs soling! Spar oss som føler seg ukomfortable iblant toppløse solere, dra heller på nudiststrand.

  4. Jeg synes det er noe som dem bør få bestemme selv. Ikke alle som vil det, men dem som tør, burde fått lov.

    1. Peverse?? Hvordan er de perverse hvis de begynner å få pupper, ser ikke problemet med at kvinner går toppløse, når det kommer fra en mann så er det kanske ikke så rart. Men sett i det perspektiv at det egentlig ikke er noe spesielt ved pupper annet enn at de er et en del av kvinnekroppen menn ikke klarer å holde øynene fra, men kanskje vi kan klare å fjerne den tendensen hvis flere kvinner gikk toppløse om sommeren?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s