De aller fleste menn får ereksjon på like kort tid som hun bruker på å spørre “ Har du lyst?”. Hennes opphisselsessystem er ganske annerledes og en smule tregere. Under forspill og rolig elskov får skjeden tid til å bli fuktig og mottakelig for heftigere sex.

 

Når dere vil ha en kjapp en må dere begge være klare for øyeblikket. Å tilføre et glidemiddel hjelper det kvinnelige opphisselsessystemet til å gå raskere ved å ved å sørge for at det kroppen får tilført det kroppen vanligvis trenger litt tid på å produsere på den naturlige måten.

 

Med milde, glatte hender kan du gå rett på godsakene hennes. Et glidemiddel forbereder også for rask inntrengning og være sikret nytelse og ikke smerte. Kombiner dette med øyeblikkelig og dyktig stimulering og du kan skyve hennes nytelse fra “Åååå” til “Nå!” på under ett minutt.

 

Gjem tuber med glidemiddel på hemmelige skjulesteder som ved siden av sofaen og toalettet, i hanskerommet på bilen, på kontoret, i tursekken eller toalettmappa. Dere kan også kjøpe små pakker med glidemiddel i reisestørrelse og ha dem med til bruk der anledningen byr seg.

 

Det rette glidemiddelet finner du her!

Kilder: En kjapp en av Tracey Cox, Beate K. – Kondomeriet

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s