Sjekking på internett er i vinden. Dette er en effektiv måte å bli kjent med folk på. Men vær nøye med hvordan du oppfører deg.

Flere velger bort den tradisjonelle måten å komme i kontakt med det annet kjønn på, og benytter seg heller av møtesteder på nettet. Denne formen for sosialisering er både akseptert og vanlig. Det kan likevel være greit å ha noen huskeregler i bakhodet før du kaster alle hemninger, så unngår du eventuelle ubehagelige og pinlige situasjoner…

Her har du listen:
Velg kun seriøse møtesteder på nettet. Vær nøye med hvordan du presenterer deg selv, og ikke legg ut for intime detaljer. -Husk at bilder du legger ut på nettet, også blir tilgjengelig for andre. Folk med uredelige hensikter kan misbruke disse på måter du absolutt ikke ønsker.

Ikke lyv på verken vekt, utdanning eller annet, sannheten vil komme for en dag, og det kan bli ganske pinlig hvis du har løyet. Svar på e-poster etter minst tre dager. En mann som ikke svarer deg innen tre dager, burde du ignorere, da er han ikke interessert nok. Ikke snakk med for mange menn om gangen, det vil avsløre deg, og du risikerer at den rette vil droppe ut fordi han mener du er useriøs.

Ikke vær online i timevis, korte besøk er best. Ikke besvar e-post i helgen. Du har jo et liv ved siden av også, ikke sant?

Unngå å virke desperat og pågående. Blokker ut eventuelle plagsomme beilere.

Ta ingen sjanser når du dater, verken på nettet eller i det virkelige liv.

 

Kilde: topdatingtips.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s