Det er kanskje ikke så rart at mange av oss er misfornøyde med sexlivet? Vi gir deg informasjonen din mor unnlot å fortelle deg…

 

1. Orgasme er ingen selvfølgelighet
For de fleste kvinner er det å oppnå en orgasme både vanskelig og tidkrevende. Undersøkelser viser at mange kvinner ikke får en orgasme før nesten to år etter hun har hatt sex med en mann. Visste du at over 75% av alle jenter trenger stimulanse på klitoris for å komme?

 

2. Alle kan få multiple orgasmer
Da din mor var ung, ble det ikke ansett som spesielt kvinnelig verken å snakke om eller å drømme om en multiorgasme. Mange eksperter hevdet også at multiorgasmer var umulig å oppnå for de fleste kvinner. I dag vet man at dette ikke stemmer. Det skjer kanskje ikke over natten, men med riktig stimulans kan enhver kvinne oppnå multiorgasmer.

 

3. Onani er ok
Det er ikke noe galt i å onanere. Tvert imot kan onani være svært nyttig for deg som ønsker å oppnå orgasme – både enkle og flere. Onani er en fin måte å lære seg hvordan kroppen fungerer og hvordan man liker forskjellige ting. Jenter lærer seg triksene for å komme, mens gutta lærer seg å lytte til kroppen slik at de kan holde lengre før ejakulering.

 

4. Oralsex er ok det også!
Da din mor var ung, var også oralsex ansett som litt skittent. Det er antakelig årsaken til at din mor unnlot å fortelle deg at oralsex hjelper mange kvinner å nå klimaks. I tillegg er det svært nyttig for menn som har ereksjonsproblemer.

Kilde: netdoctor og Kondomeriet.

 

2 comments

  1. Hei Øyvind!
   Ungdomeriet er en facebook-side for de mellom 13-18 og Kondomeriet er for alle aldere over 18.

   Bloggen derimot er for alle, og det som blir allmenkunnskap for noen, vil derfor være helt nytt for andre. Denne artikkelen ble skrevet på grunnlag av ønsker fra flere lesere.

   Supert med tilbakemelding og kom hjerne med forslag om hva DU vil lese om 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s