Lurer du på hvor og hvordan leketøyene blir laget? Her har du bilder fra en av våre produsenter, Fun Factory, som holder til i Bremen i Tyskland. Her designes og produseres de fargerike og gøyale produktene som har vunnet en rekke designpriser de siste årene. Under vil du også se noen bestselgere som du bare MÅ prøve om Fun Factory er nytt for deg.

 

 

 

Smartballs

Vaginakuler gjør trappevask til et høydepunkt. En pirrende måte å trene bekkenbunnsmuskulaturen mens du er i farta. Kulen vil hjelpe skjedemuskulaturen å stramme seg opp. Resultatet er dobbel trening og mye deilig moro.

Delight

En innvendig g-punktsvibrator med en lett bøylig tupp, OG den stimulerer klitoris. De to stimulansene kan gi kraftige orgasmer opptil flere ganger etter hverandre. Delight vant i 2008 en designpris og er virkelig et bevis på at Fun Factory kan sakene sine.

Yooo

Denne lille vibratoren er ikke så uskyldig som den ser ut. Med Fun Factory’s nyhet får du en heftig vibrator til massasje for hele kroppen. YOOO er oppladbar og har mange forskjellige vibrasjoner for en pirrende opplevelse både utvendig og innvendig.

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s