Mange menn sliter med at de tror de er for liten nedentil. Men må man være velutstyrt for å gi kvinnen nytelse? Flere studier viser at størrelsen teller ikke. Selv om studier viser at menn med store peniser lettere får sex,  betyr ikke størrelsen noe for selve sexen. En stor penis påvirker nemlig egoet hans, slik at han får bedre selvtillit, noe som igjen påvirker sjekkingen. Men alt i alt er det hva han gjør med penisen som betyr noe for selve sexopplevelsen.


Den vil ikke opp…
De fleste menn vil før eller senere ha problemer med å få den opp, men dette trenger ikke være et alvorlig problem. Skjer det, er det masse deilige ting dere kan gjøre der ereksjon ikke er nødvendig. Bruk munnen eller hendene. Fokuser på huden, som er svært følsom. Hvis det blir for mye fokus på ereksjonen, kan sexlivet hemmes fordi dette blir en stressfaktor. Trøtthet, sinne, alkohol, medikamenter og psykiske faktorer kan også hemme ereksjonen. Det finnes mange ulike hjelpemidler om du er sliter med å få reisning etter en stressende dag. Prøv Potent forte, et naturlig tilskudd i sexlivet som gir deg et piff når du trenger et ekstra puff!

 


Visste du at…

• Den gjennomsnittlige erigerte penis har en lengde på 15 centimeter.

• En mikropenis er kortere enn 7 cm i erigert tilstand.

• Gjennomsnittlig omkrets er 11,5 cm (i følge den amerikanske Kinseyrapporten)

• I Brasil lot menn giftige slanger bite seg i penis for at giften skulle få organet til å svulme opp i opptil et halvt år etterpå…

• I India festet menn lodd til penis for å dra den ut i lengde…

• På Borneo boret menn hull i penishodet og stakk gjenstander gjennom hullene for å stimulere partneren…

• Koreanske menn har i følge undersøkelser litt mindre peniser enn verdensgjennomsnittet.

• De lengste penisene, på gjennomsnittlig 16 centimeter, finnes i Frankrike.

• I oldtidens Roma var store peniser regnet som komiske og lite ønskelige. Veggmalerier fra Pompeii gjør narr av store peniser.

• Det er vanligere for menn med normal penis å bekymre seg for størrelsen enn for menn med såkalt mikropenis.

Kilde:  Arnfinn Christensen, Forskning.no og Kinseyrapporten

16 comments

 1. penisen til kjæresten min er ikke verdens største, men kan si det er verdens beste!

  Derimot peniser som er over 16 cm skremmer meg.

 2. Hei! Vel, jeg har et problem med størrelsen på en måte.. Altså, typen min er ganske velutstyrt og ofte (alltid) gjør sex grusomt vondt i begynnelsen, selv om jeg er kjempeklar og jeg skjønner det ikke.. Gjør dere?

  PS: Sexen er VELDIG bra når det vonde er over!

 3. står aldri noe om hva disse snittene er beregnet på,, statestikk kan være så feil,, å brukes så rått. hvor mange har dem faktisk målt penisen på for å finne snittet,, når ble dette gjort ? sommer vinter ? var det tilfeldig uttrekkning eller frivilig deltagelse osv ?? ¨trur dette snittet e bull,, og at d ville vært utrolig flaks om det faktisk stemte.. noen som har vært med i en offentlig penismåling ?? hehe fransk menn har store ego det er helt sikkert (personlig teori )

 4. Ok, jeg er IKKE interessert i å få vite størrelsen til dere unge gutter som skriver inn, det er bare usmakelig. (Moderator, hvor er du?, trodde denne sida skulle være seriøs..)

  Kommentar til innlegget:
  Størrelsen betyr ingenting- det handler om han som eier den, og hvordan han bruker den. Og det handler så klart om størresen på kvinnen også- men det går an å gjøre noe med. En kvinne kan trene knipemusklene, og dermed gi både seg selv og mannen en god opplevelse.

 5. Hvis den lengste erigrerte penisene, på gjennomsnittlig 16 centimeter, finnes i Frankrike. SÅ kan jeg hilse og si at denne fyre her har 18 cm 😉

  1. Til Handsome:
   Det stod at gjennomsnittet i Frankriket er på 16 cm, som er lengre enn gjennomsnittet andre steder i verden.

  2. Tror poenget til handsome var at han ville at alle skulle vite at han har over gjennomsnittet. Selv har denne karen 26 cm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s