Om du returnerer din gamle, slitte eller ødelagte vibrator til oss får du 20% rabatt på en ny..

Alt elektronisk avfall er et potensielt miljøproblem
Av miljøhensyn er det fint om du ikke kaster det gamle, elektriske leketøyet ditt sammen med husholdningsavfallet. Elektriske produkter skal leveres på avfallstasjoner for riktig håndtering, men det er jo ikke like enkelt å putte intime leketøy oppi kurven til gjenvinning mens det er andre tilstede…

Kondomeriet hjelper deg!
Du kan nemlig returnere vibratoren din i butikkene våre eller sende den til oss i posten. Vi sender vibratoren din til destruksjon og du får 20% miljørabatt på en ny vibrator som takk.

Retur i butikk
Ta med din ødelagte vibrator til butikken vår og vi gir deg 20% rabatt på en ny med èn gang. Er du usikker på hvilket produkt du ønsker å kjøpe kan du få med en rabattbong hjem, denne kan bruke ved en senere anledning i butikk, eller sende til oss for bestilling pr postordre. (Porto på kr 139,- tilkommer)

Retur pr post
Send vibratoren din til oss i posten. Legg vibratoren i en blank pose og legg ved en lapp (utenfor posen) med navn og adresse. Adressen du sender til er: GPN, pb 400, 1411 Kolbotn.

Vi sender deg en rabattkupong på en verdi av 20% som du kan benytte deg av i alle våre butikker. Du kan også fylle ut hvilket produkt du vil bruke rabatten på og returnere kupongen til oss. Vi sender deg produktet i posten (Porto på kr 139,- tilkommer) Det er også mulig å bestille flere produkter på kupongen slik at du bare betaler èn porto. Disse sendes da sammen med rabattproduktet til din adresse.

Kjøpt vibratoren et annet sted?
Det spiller ingen rolle om vibratoren ikke er kjøpt på Kondomeriet, leverer du inn en ødelagt vibrator får du allikevel rabatt av oss så du kan kjøpe deg en ny.

Flere vibratorer å pante?
Du kan sende oss, eller levere, så mange vibratorer du vil. Du får allikevel 20% rabatt på like mange leketøy som du leverer inn. (Rabatten slåes ikke sammen)

Har du ingen vibrator å pante?
I utgangspunktet er vi pålagt å ta imot småelektrisk avfall, så om du har et gammelt vaffeljern du har lyst til å pante skal vi se om vi ikke finner en løsning for det også! (Merk at dette kun gjelder småelektriske produkter)

Miljørabatten gjelder ikke i forbindelse med andre tilbud eller rabatter.

Få 20 % miljørabatt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s