Denne uken har det blitt mye fokus på svelging og i den forbindelse legger vi ved et lite utdrag fra boken: Hvordan tenne mannen? 203 hete tips for kvinner.


Svelge sæd
«Å svelge mannens sæd er kanskje noe av det mest intime, tilfredsstillende og erotiske du kan gjøre. Nesten alle menn syns det er utrolig deilig når en sexy kvinne svelger deres «unike essens» med stor lyst. Bare tenk på hvordan du vil reagere hvis han drikker saftene dine og svelger dem med største velbehag!

 

Sær består for det meste at protein og sukker, der helt naturlig og ufarlig (hvis du vet han er frisk). Alle kjærlighetsgudinner med respekt for seg selv bør lære seg og benytte seg av denne kunsten. Hemmeligheten er å tenke på strålen som en smakfull, intim gave og svelge alt på en gang; da smetter den forbi smaksløkene. Enda viktigere – både blikk og kroppsspråk må vis at du liker det! Hvis ikke, kan du spolere effekten og gjøre han utilpass og brydd.

 

Hvis det er helt uaktuelt for deg å svelge sæd, kan du unngå problemet ved å la han komme i munnen, men ikke svelge. Gå diskret ut på badet og spytt ut. Du kan også ha en klut eller litt tørkepapir i nærheten, snu deg bort og spytte umerket ut.

 

Siden få kvinner kan eller vil svelge partnerens sæd, og siden de fleste menn elsker nettopp dette, har du en gylden anledning til å gjøre et varig inntrykk og skape et ekstra nært forhold til partneren.»

 

Boken Optimal sex er fylt med hete sextips!

1 comment

  1. Så lenge det er en som du kjenner og veit er frisk så er det bare å klemme i vei, suge det du orker. Det er en spennende oppdagelse og på trekant programmet som gikk første sesong var det som snakket om dette temaet : http://p3.no/trekant/episode-1/ , fra 11min. og utover er det om BJ s.(ps: anbefaler begge seriene i sin helhet for dem som ikke har sett dem)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s